De stad opnieuw verbinden met de zee, door nieuwe woningen te bouwen aan de Helderse zeedijk. Dat alles terwijl de zeewering voor tweehonderd jaar versterkt wordt. Dat is de basis voor het project Dijkzone. In de afgelopen tijd is door verschillende organisaties onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van dit plan.

Op dit moment is het voorlopig ontwerp van het stedenbouwkundig ontwerp klaar. Daarover informeren wij u graag tijdens de inloopbijeenkomst op donderdagavond 10 oktober in de Stadshal van theater De Kampanje van 19:00 to 21:00 uur.

Tijdens de informele avond lichten verschillende organisatie het plan toe. Zo zijn Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed B.V, de gemeente Den Helder en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier aanwezig. Stedenbouwkundige Edzo Bindels van West 8 urban design & landscape architecture geeft een toelichting op het voorlopig stedenbouwkundig ontwerp.

bent u nieuwsgierig naar deze woningbouwplannen, de dijkverhoging of het stedenbouwkundig ontwerp, dan bent u van harte welkom tijdens deze avond. U kunt dan in gesprek met de vertegenwoordigers van deze organisatie om meer te weten te komen over het project en vragen te stellen.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Iedereen die geïnteresseerd is in het project Dijkzone is van harte welkom.

Locatie

Horecaplein Stadshal de Kampanje, Willemsoord 63 te Den Helder

Tijd

Vrije inloop tussen 19:00 en 21:00 uur

Coronamaatregelen

Voor evenementen in Theater de Kampanje is een Coronatoegangsbewijs verplicht. Om deel te nemen aan deze avond, heeft u daarom dit toegangsbewijs nodig. Het bewijs ontvangt u als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. U kunt het toegangsbewijs ophalen via de Coronacheck app op uw mobiele telefoon. Voor meer informatie over de Coronacheck app kunt u terecht op: https://coronacheck.nl/nl/faq

De projectgroep Dijkzone hoopt u te mogen ontvangen op 14 oktober.