Eigenaren van panden gelegen aan de Keizerstraat, Beatrixstraat en gedeelte Spoorstraat kunnen een bijdrage krijgen voor het uitvoeren van gevelrenovaties. Het doel is om eigenaren te stimuleren renovatie uit te voeren van de gevels en daarmee de aanblik van deze straten te verbeteren. Al 30 ondernemers hebben hun gevel in het winkelhart gerenoveerd.

Afhankelijk van de straat en huisnummer komt men in aanmerking voor een bijdrage van 50 of 75% op de uitvoeringskosten met een maximum van € 75.000,-. Samen met Zeestad wordt zo een goede bijdrage geleverd aan een steeds mooier wordend stadshart.

De regeling in een notendop

Als eigenaar kunt u uw pand aanmelden bij Zeestad. Wij doen een eerste beoordeling op de haalbaarheid en passendheid. Daarna start de architect met het ontwerp en begeleidt dhr. F. Timmer de voorbereiding. Zeestad vergoedt deze voorbereidingskosten helemaal als u de renovatie ook uitvoert. Op basis van het renovatiebedrag excl. Btw wordt een bijdrage van maximaal 75% van het renovatiebedrag uit het fonds toegekend tot een maximum van € 75.000,-. Als eigenaar neemt u tenminste 25% van de uitvoeringskosten voor uw rekening.

Spreekt dit u aan? Neemt u dan contact met ons op of lees hier de volledige regeling.