De Herengracht Industrie Prijs (H.I.P) is voor het beste interieurproject van Nederland. Het stadhuis heeft maximaal gescoord op de beoordelingscriteria. De jury was bijzonder onder de indruk. “Office Winhov en Van Hoogevest Architecten zijn erin geslaagd de band van de stad met haar marine cultuur te vernieuwen en van beide historische gebouwen op Willemsoord een goed functionerend en enerverend stadhuis te maken”.

De prijs is opnieuw een groot compliment voor Zeestad. In opdracht van gemeente Den Helder ontwikkelden wij het nieuwe stadhuis op Willemsoord. En ook een compliment aan de gemeente Den Helder want ook de jury van de HIP bewondert de keuze om het stadhuis op Willemsoord te vestigen waarmee Willemsoord nog beter wordt verbonden met de stad!

De HIP is dit jaar voor het laatst uitgereikt “Stadhuis Den Helder door Office Winhov is de overtuigende winnaar van H.I.P. 2024 en de bekroning van dit interieur vormt een waardige afsluiting van de Herengracht Industrie Prijs”.

Meer info: https://herengrachtindustrieprijs.nl/winnaar-herengracht…/

Op de foto (vlnr): presentator Jort Kelder, Anna Janssen (Office Winhov), Ronald Veltman (Van Hoogevest Architecten), Carien van Hoogevest (Van Hoogevest Architecten), wethouder Tessa Augustijn, Dominique de Rond (Office Winhov) en Jan Peter Wingender (Office Winhov).

📷 J.W. Kaldenbach