Prachtig nieuws!
Ontwikkelmaatschappij Zeestad is genomineerd voor de Gouden Piramide. Dit is de tweejaarlijkse Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap. “Een fantastische pluim voor Zeestad, Den Helder en de stadsontwikkeling”, noemt directeur Ferdinand Vreugdenhil de nominatie.
Zeestad komt in aanmerking voor de prijs voor de revitalisering van het Stadshart in Den Helder. De jury roemt de consistente en voortvarende aanpak van het centrumgebied, die nu al meer dan tien jaar consequent wordt volgehouden. Zeestad is samen met vier andere projecten geselecteerd uit zo’n vijftig inzendingen, waarvan de kwaliteit volgens de jury ‘verrassend hoog’ was.
Directeur Ferdinand Vreugdenhil is blij met de nominatie: “Het is ontzettend fijn dat er vanuit het Rijk waardering komt voor het werk dat we in Den Helder hebben verricht en dat onze werkzaamheden worden opgemerkt. Deze nominatie laat zien dat onze aanpak werkt en geeft ons steun in de rug dat we op de goede weg zijn, en door moeten gaan op deze manier. Wij zullen met trots de jury ontvangen in het najaar en laten zien wat Den Helder in huis heeft.”